Septembarska Visa kampanja je završena. Detaljnije ovdje

Korpa

Vaša korpa je prazna.

Pogledajte našu široku ponudu proizvoda i pronađite nešto što vam se sviđa!

7 savršenih poklona za novopečene mame

31.07.2023.

7 savršenih poklona za novopečene mame

Sestra, prijateljica, rodica ili kolegica se porodila? Uzbuđeni ste i pozvani na babine? Vrijeme je za neki orginalan i unikatan poklon za bebu i nju koji će pokazati vašu ljubav i radost!

Vjerujemo da ste pogubljeni podjednako kao i one kada je izbor poklona u pitanju - šta je zaista potrebno, a šta ne? Posebno ako i sami niste mama i ne znate odakle početi.

Spisak stvari koji treba mami i bebi je poprilično dug. Naravno, sve potrebne stvari nisu ujedno dobar izbor za poklon.

Stoga smo vas odlučili upoznati sa nekoliko brendova s raznovrsnim asortimanom proizvoda koji će mami i bebi olakšati i upotpuniti dane koji slijede.

Springflower
Springflower

Marame za dojenje & Gabrielle kids stuff

Marame za dojenje su izrađene od organskog pamuka, što će trenutke mame i bebe učiniti ugodnim i intimnim.

 Kloko Sling
Podloga za igru u obliku lista

KLOKO nosiljke za bebe

Kloko sling je marama sa prstenom koja može biti izuzetno korisna u svakodnevnom životu jer se lako i brzo postavlja. U Kloko sling marami beba je postavljena u anatomski ispravan položaj koji podržava pravilan razvoj kukova i kičme.

Osim nosiljki, brend KLOKO u svom asortimanu ima i druge korisne proizvode za mame i bebe. Jedan od takvih proizvoda koji nam se posebno svidio je prostirka za bebu od organskog pamuka. Prostirka može služiti kao podloga za bebu ili ukras u dječijoj sobi.

SIPERAK NEPROMOČIVI
IGRAČKA MEDO/ZEKO/SLON/MACA

Bamba

Nepromočivi siperci su savetznik no.1 kako se pored svih obaveza, ne biste morali još baviti skidanjem fleka sa dječije odjeće. Bamba siperci su izrađeni od pamuka sa dodatkom nepropusnog materijala unutar samog siperka. Na Bamba OREA trgovini smo pronašli i novu omiljenu igračku vašeg djeteta! Plišanac može biti personalizovan sa imenom vašeg djeteta.

Baby set 1 (puffy dekica,muslin tetra,vezica za cuclu)
Baby set 1 (puffy dekica,muslin tetra,vezica za cuclu)

Baby Land

Preslatki Baby Land set  koji sadrži dekicu, muslin tetra pelenu i vezicu za cuclu se također našao na listi neophodnih stvari za mamu i bebu. Ako pitate mame koje već imaju djecu čuti ćete koliko su im tetra pelene neophodne zbog njihove višestruke upotrebe.

Kad već govorimo o dodacima, vezica za cuclu je neizostavna. Olakšati će svakodnevni život sa bebom.

Newborn body suit (long sleeve)
Newborn body suit (long sleeve)

Lunilou

Lunilou je brend koji izrađuje odjevne predmete od organskog pamuka. Iz njihovog širokog asortimana odjevnih predmeta za djecu i odrasle izdvojili smo pidžamu za novorođenčad koja će omogućiti bebi lijep i kvalitetan san zbog pamuka koji je nježan  i prozračan.

Drage mame, želimo vam puno sreće, a sestri, prijateljici, rodici, kolegici uspješan odabir pravog poklona!